תוכנית עסקית למסעדה


כתיבת תוכנית עסקית נכונה, שמקיפה את כל הסיכונים והצרכים הנדרשים תיתן לך בהירות בעסק וכתוצאה מכך שקט נפשי ופוטנציאל הצלחה גדול יותר

כתיבת תוכנית עסקית נכונה, שמקיפה את כל הסיכונים והצרכים הנדרשים תיתן לך בהירות בעסק וכתוצאה מכך שקט נפשי ופוטנציאל הצלחה גדול יותר

ענף המזון הינו ענף תחרותי במיוחד, כאשר בתחום המסעדות במיוחד שוררת תחרות רבה.

בפתיחת עסק כגון מסעדה חשוב לקחת בחשבון מראש שהעלויות ההתחלתיות גבוהות יחסית לפתיחת עסקים אחרים מאחר ויש צורך בקניית ציוד נדרש והתאמת המקום להתחלת עבודה.

לפרטים נוספים אודות תוכנית עסקית למסעדה צרו איתנו קשר בטלפון 054-4972668 או במייל [email protected] ונשמח לעזור


בנוסף, להפעלת מסעדה ישנן עלויות חודשיות  קבועות שאותן צריך לשלם, ללא קשר להכנסות באותו החודש.

חשוב לשים דגש על קניית מזון מספקים בכמות נכונה, בכדי לא לזרוק אוכל ולפגוע ברווחיות. עלות המזון (FOOD COST) בתחום המסעדות עומדת על כ-35% ולכן מהווה הוצאה ניכרת מתזרים המזומנים.

לפרטים נוספים אודות תוכנית עסקית למסעדה צרו איתנו קשר בטלפון 054-4972668 או במייל [email protected] ונשמח לעזור